PureVPN: Bäst för nybörjare

Medan PureVPN är fortfarande en liten fisk i VPN dammen, erbjuder det över 800 servrar över 69 platser, och stöder Windows, Mac, iOS och Android samt Chrome och Firefox. Den erbjuder URL och annonsblockering, P2P-stöd, VPN-kedja, en kill switch, split tunnelling och nollkunskap DNS-servrar för din integritet sinnesfrid. Du får också 24 / 7 stöd, så även om du har problem de kan snabbt lösas.

Medan PureVPN på VPNS inte är lika billig en VPN-tjänst som vissa, för de flesta planer erbjuder det tvååriga alternativet det bästa sparandet, och du kan även betala med PayPal, kryptovaluta, Amazon Pay, Google Pay och Ali Pay, vilket hjälper dig att vara anonym. Det finns en sju dagars gratis provperiod och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

En välkommen “nyligen använda servrar” fliken gör regelbunden tillgång till de bästa servrarna för dina behov trevligt och enkelt, en funktion som vi verkligen uppskattade medan vi testade PureVPN . Allt som allt, om du letar efter hastighet, och skjutas upp av komplicerade menyer och otaliga alternativ, PureVPN kan vara den bästa VPN-tjänsten för dig via http://bastavpn.se/.