Ecigg kanske den ända lösningen

För dig som ännu inte förstått vad ecigg är för något, så kommer här en liten snabb introduktion först om vad ecigaretter är för något. Man kan enklast beskriva det som en elektronisk cigarett, som istället för att ge ifrån sig rök så ger den ifrån sig ånga. För dessa ecigaretter behöver du en ejuice så som Acid, Alien Fual, Anarchist, Bazooka, Bryggd, Cali, Candy King, Chuffed och Coffee Time.

Detta är också varför det kallas i folkmun för vape, eller vaping som en del också säger. Den stora fördelen är ganska självklar, att du slipper få i dig farlig rök i lungorna. För den som inte tidigare har rökt vanliga cigaretter, så är detta kanske inget man heller behöver börja med.

Vart köper man ecigg?

Efter en kort liten granskning på nätet såg vi att det fanns en Klicka här som heter Klicka här, som tillhandahåller många olika ecigg. Dem har också ett stort utbud utav ejuice och andra vape produkter i sitt lager.

Är det farligt med ecigg?

Allt kan vara farligt om det används på fel sätt, men att ecigg är mindre farligt än vanlig tobak är det inget snack om saken. Det finn ett flertal stora studier som visar på detta, och all den nonsens som varit på tapeten på senare tid är bara överdriven hysteri. Du hittar fler butiker för detta på bland annat VapeSweden och Jooz men också Peoplesmoker.se och Vape.

Kan ejuice vara farligt?

Enligt mig är detta absolut inget du behöver oroa dig över, framför allt inte om du köper en ejuice från ett välkänt varumärke så som Naked 100. Dom har funnit med länge och har alltid gjort bra ejuice, så med dem behöver du inte vara orolig för skit ejuice.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.