Checklista för festplanering 1 dag innan ett skolparty:

Det är nästan dags, fortsätt!

Gå matinköp. Eller hyra en TaskRabbit eller livsmedelsleveransservice för att göra det åt dig inför ett skolparty.
Hämta din bageriorder. Du kommer förmodligen att ha bråttom när du gör det, men försök att komma ihåg att ta en titt inuti lådorna innan du kör bort för att se till att allt är där och ser ut som du föreställde det skulle bli ett bra skolparty.
Förbered tipskuvert för festunderhållare och personal. För att ge dig en uppfattning om hur mycket som är lämpligt, förväntar barnpartyunderhållare vanligtvis $15-$20 i tips vardera medan bröllopsleverantörer som kockar ofta ser någonstans från $50 till $100 en händelse i genomsnitt.
Placera cateringorder (om du inte arbetar med en kock). Detsamma gäller för dina snabbmatalternativ som smörgåsar eller pizza. Återigen, dubbelkontrollera företagens beställningsregler i förväg.
Förbered ditt evenemangsutrymme. Om det är i ditt hem eller en privat bostad, hyra en piga eller rengör festområdena och toaletterna själv. Om du hyr ett utrymme, dubbelkolla ditt kontrakt för att se om du är ansvarig för renlighet när som helst. Här är några rengöringstips för att få ditt husfest redo på en timme eller mindre.
Förbered icke-lättfördärvliga livsmedel.