Hur man väljer typ av sängram

Nu har du etablerat de olika typerna av sängar, det är dags att överväga vilken stil/material du vill ha. På Dreams har vi fyra huvudsakliga sängramstilar: träsängar, metallbäddar, tygsängar och Läder/faux läderbäddar. Ta en titt på listan nedan för att se fördelarna med var och en och hur du bäst utformar dem:

Våra sängramar i trä sträcker sig från robust tall till starka ekramar. En tidlös, naturlig design, de finns i en mängd olika rustika stilar på sänggavlar och finish som passar nästan alla rum. Byggd för hållbarhet, kommer våra prisvärda trä säng ramar stå sig genom tiderna.

Klädda sängar lägger till en touch av stil och lyx i ditt sovrum och kan vara enkla i design eller extravaganta knappade sänggavlar. Våra stoppade sängramar finns i en rad olika ytbehandlingar från tyg till konstläder och passar dem som värdesätter både klass och komfort.

Metallbäddsramar ger ett rent och klassiskt utseende till alla sovrum. Från vita till svarta metallbäddar, vårt sortiment inkluderar lyxiga mönster som aldrig kommer att gå ur stil.

En sängram i konstläder eller läder ger en snygg och lyxig finish till alla sovrum. Vårt omfattande utbud av rika läder sängar och faux läderbäddar har modeller som erbjuder värme och substans. Välj mellan olika storlekar, färger och stilar för att passa alla preferenser av tagel bäddmadrasser.