Vad är Vassleprotein?

I enkla ord, biprodukten av mjölk bearbetning och ost tillverkningsindustrin används för att göra vassleprotein. Det är säkert att säga att vassleprotein är den renaste formen av klicka här du kan ta. Den bästa delen om detta är att det är lättsmält och släpps ut i blodomloppet.

Det slutar inte där; vassleprotein har tre olika typer. Isolera, koncentrera och hydrolyseras.
Vassleproteinkoncentrat:

Mängden protein i denna typ kan variera från 25-89%, resterande består av fetter, mineraler, och fukt.
Vassleproteinisolat:

Vassleproteinisolat är den renaste formen av vassleprotein som har ca 90-95% protein, som nästan laktosfri med mycket låg fetthalt.
Hydrolyserat vassleprotein:

Protein kedjorna bryts ned i hydrolyserat vassleprotein vilket gör det lättast att absorberas av kroppen och förebygger eventuella allergiska reaktioner. Modersmjölksersättningar, sport och medicinska produkter används från denna typ av vassleprotein.
Massa Gainer:

Mass vinnare har också protein, men den största skillnaden mellan de två är att massa vinnare har en hög andel av fetter och kolhydrater. Detta hjälper användaren intag mer kalorier att öka sin vikt. Förhållandet mellan kolhydrater och protein i Mass vinnare är vanligtvis 2:1 och majoriteten av de kalorier som erhålls från detta är tack vare kolhydrater och en blandning av maltos och glukos.
När ska du ta vassleprotein?

Vassleprotein har funnits i evigheter och är en beprövad metod för gym publiken att förbättra sin kroppsbyggnad. Det hjälper bodybuilder att uppnå sin drömkropp bränslepåfyllning sina muskler och ökad uthållighet. Å andra sidan, det kan också användas av en genomsnittlig gym Joe att hålla sig frisk och ta det nödvändiga antalet kalorier.
När ska du ta en massa Gainer?

För att uttrycka det enkelt, massa vinnare är sprängfyllda av kolhydrater och fetter tillsammans med protein; Detta gör att din kropp att intaget det angivna antalet kalorier som behövs för att få vikt. Detta är den största skillnaden mellan vassleprotein och en massa Gainer, där en enda servering av vassle ger dig 100-150 kalorier, och massa Gainer ger dig 1250-1500 kalorier per portion.
Vad du ska välja?

Att bestämma vad du ska välja beror enbart på vad din kropp mål är. Vissa människor vill bulk medan andra föredrar fragmentering. Den typ av tillägg du tar har att komplettera din kroppstyp.
Bodybuilding:

Problemet med massa vinnare är att de har kolhydrater som lagras som fett, så när det gäller att bygga styrka och muskler, är det att föredra att ta vassleprotein. Det rena proteinet kan hjälpa dig att få dessa extra vinster.
Lean kroppsbyggnad:

Om ditt huvudsakliga mål är att ha en kropp strimlad bättre än en MMA fighter, då måste du styra klart från vikt Gainers. Det rekommenderas att använda vassleproteinisolat eftersom det är rent från alla typer av kolhydrater och fetter.
Fyllnadsmedel och viktökning:

Att gå upp i vikt kan vara en smärta i den bakre regionen för hårda Gainers. Det rekommenderas att ta massa vinnare för intag av dessa extra kalorier. Å andra sidan, du bör inte hålla sig till det så länge de kan lägga oönskade fett till din kropp.