Mixa och matcha flygbolag

Där KSD.se verkligen lyser är det sätt på vilket det blandar och matchar flygbolag för att hitta det billigaste priset. Till exempel kanske du vill åka till Rom, Italien Från Washington, USA. En typisk flyg sökmotor kommer bara föreslå rutter som kommer från ett enda flygbolag och dess partners. Ett exempel söka på Expedia visar den billigaste vägen som $631.20 USD via TAP Portugal.

KSD.se, å andra sidan, kommer att blanda och matcha flygbolag (inklusive budget flygbolag) för att hitta dig den mycket billigaste vägen. För långdistansflygningar speciellt kan detta göra en stor skillnad. Samma sökning på Kiwi.com returnerar en rutt på $459.80 USD via JetBlue, Norwegian Air, och Vueling. Det är en besparing på $ 171.40 USD, och restiden är ännu kortare!

KSD.se vs Expedia flygningar

Vanligtvis, boka en hel resa med olika flygbolag skulle vara riskabelt. Till exempel, låt oss säga att din första flygning med JetBlue var försenad, och du missade din anslutande flygning med Norwegian Air. Eftersom flygbolagen inte har någon koppling till varandra, har Norwegian Air ingen skyldighet att boka om ditt flyg gratis, så du skulle bara förlora dina pengar. Kiwi.com istället erbjuder sin egen garanti, som omfattar schemaändringar, flygförseningar och avbokningar. Så länge du kontaktar Kiwi.com så snart du är medveten om förseningen, kommer de att ge dig en alternativ anslutande flygning, eller en full återbetalning, efter eget gottfinnande. Vi har inte använt denna garanti oss själva, men det låter verkligen som ett tilltalande sätt att ta risken ur en sparsam flygning hacka!