Köp Instagram likes för att följa andras konton

Det finns en oskriven “Jag följer dig, du följer mig” regel som finns på Instagram likes, vilket i princip betyder om någon följer mig, känner jag mig skyldig att följa dem i gengäld. Många människor känner på samma sätt när man följer andra konton på Twitter. Och det är förutsättningen för denna andra metod.

Med denna likes tjänst, du är i huvudsak köpa en bot för att följa andras konton, med förhoppningen att dessa konton kommer att följa och gillar dina inlägg i gengäld. Boten fungerar i princip som en osynlig minion, efter konton från din profil och likes och kommenterar inlägg som om det vore du.

När dessa Instagram likes följa en massa konton, kommer de så småningom att sluta följa dem, för att säkerställa att du har en bättre uppföljningsförhållande.

Denna metod delar samma riskfyllda och långsiktiga komplikationer som att köpa likes från falska konton taktik, men det finns ytterligare faror med att använda en bot. För en, bot vet bara hur man “auto kommentar” och “auto som.” Din bot, som fungerar som du, är inte en riktig person och kan inte förstå olika nyanser som finns på språket, vilket kan leda till PR-relaterade misshaps när du inser din bot engagerar sig med ett konto som inlägg olämpligt innehåll.

Bot kan till exempel börja like alla inlägg med hashtaggar som du har programmerat den att gilla. Detta kan orsaka din bot att gilla irrelevanta inlägg som inte stöder ditt varumärkes värderingar, eller ens hatiska konton som publicerar innehåll dina kunder skulle finna stötande.

Ännu värre, om bot är “auto kommentera” för dig, kan det misstolka ett inlägg avsikt: till exempel, om ordet “glad” är i någons inlägg om deras älskade husdjur som nyligen gått bort, kan bot kommentar, “Det är häftigt, grattis!”

Nedan är ett exempel på en tjänst, Instazood, som ger likes för så lite som $ 10. (Lågt pris, hög risk, har jag rätt?)