Köp Instagram-likes-bilder från falska konton

Den första metoden, betala en tjänst för att få likes från falska konton, är ett ineffektivt och riskabelt alternativ. Eftersom dessa konton är falska, kommer du inte att få engagemang i form av kommentarer, och om dina riktiga anhängare ser att du har ett inlägg med 1000 likes men bara två kommentarer, de kommer att känna sig misstromot ditt konto äkthet. Ännu värre, falska konton kommer aldrig att förvandlas till riktiga kunder. De likes du får från bedrägliga konton är ogiltiga tecken på kundlojalitet och hjälper dig inte att mäta inläggets verkliga prestanda.

Om din verkliga publik upptäcker några av dina likes är från falska konton (vilket är lätt att känna igen, om dessa falska konton inte har profilbilder eller inlägg av sina egna), kan ditt företag verka billigt eller falsk. Som konsument vill jag inte köpa från ditt företag om din marknadsföring taktik är skumma. Plus, om jag ser dina anhängare är falska, jag antar att du inte säljer högkvalitativa produkter – om du inte tror på kvaliteten på ditt varumärke nog att locka riktiga människor, varför skulle jag?

I slutändan kan dessa falska anhängare inte köpa din produkt eller stödja dig i verkliga livet, som inte ställa ditt företag upp för långsiktig framgång.

Här är ett exempel på prissättning för en tjänst, Likeservice24, som erbjuder falska-konto gillar i bulk: