FAQ om tandblekning

Praktiskt taget alla som vill lysa upp sitt leende kan vinna på tandblekning. Individer med tänder som är fläckade på grund av ålder, cigarettrökning eller olika andra externa missfärgningsfaktorer är exceptionella möjligheter för tandblekning. Forskningsstudie tyder på att tandblekning är helt effektiv hos mer än 78% av individerna. När tandblekning fortsätter att växa i överklagande, fortsätter forskningen direkt i alla slags blekningssystem.

Tandblekning är inte långvarig och fungerar också genom att avlägsna de organiska materialen i emaljen genom att göra dem flytande med en peroxidbiprodukt. Tandblekning är också effektivt om det finns mycket emalj.

Det finns två principiella former av tandblekning: professionell blekning och även tandblekningspaket.

Professionell Tandblekning

Den mest effektiva och även säkraste tekniken för tandblekning är det tandläkarövervakade förfarandet. Inledningsvis kommer tandläkaren säkert att identifiera om du är en kandidat för tandblekning och också vilken typ av blekningssystem som skulle ge de bästa resultaten så köp billigast tandblekning. Tandläkare bör dessutom titta på vad du personligen kan förvänta dig för din individuella omständighet. Innan behandlingen av tänder blir lättare rensar många tandläkare tänderna, fyller alla typer av tandhålor och ser till att patientens tandköttsvävnader är friska och balanserade.

Tandvårdspersonal rekommenderar i allmänhet att man försöker tända ljuset först, för att undvika kravet på ännu mer komplex kosmetiskt arbete. Problem som kan inträffa vid expertljus är sällsynta och är vanligtvis av mindre karaktär. I allmänhet är tandblekning under professionell vägledning en effektiv teknik för att bleka tänderna.

Tandblekningssatser

Ett val tillvägagångssätt för experttändning av tänder är att använda ett tandblekningssystem eller ett set. Många tandblekningsystem består av en blixtgel som placeras i munstycken som passar över dina tänder under olika tid. Vanligtvis ger högkvalitativa tandblekningpaket dig cirka 500 till 800 dollar. Utgifter för tandblekning av planer börjar på cirka 29,95 dollar, men de är vanligtvis mindre effektiva.

Den amerikanska tandvårdsorganisationen har gett sitt godkännande för vissa tandblekningsprodukter, så se till och leta också efter ADA-godkännandemärket om du mest sannolikt köper en blixt. Det är viktigt att tillverkarens anvisningar följs specifikt när man använder ett tandblekningssats i huset. Använd inte en tandblekningsprodukt i mer än 2 veckor utan att komma i kontakt med en tandläkare.

Nackdelar samt begränsningar av tandblekning

Även om tandblekning är extremt tillförlitligt kan det finnas kortvariga nackdelar, såsom värkande tandkött eller värkande tänder från blekmedlet. Kronor, broar, bindningar och fyllningar återgår bara till sin ursprungliga färg; de lättar inte någon form av extra med professionell tänderlättnad. Olika missfärgningar behöver olika tjänster, därför är det viktigt att ha en tid med en munhälsoexpert innan du försöker tandbleka.

Medan tänder blixtar utvecklar ljusare leenden, är vissa människors antaganden riktigt höga och de sviker med resultaten.

Studien fortsätter till alla typer av blekningssystem. På grund av dess effektivitet säkerställer tänder blixt att fortsätta att expandera i överklagande. Rutinmässig professionell tandrengöring av din tandläkare kommer säkert att stödja den långsiktiga framgången med tänder
Tänk på blekning av tänder om dina tänder är nedtonade från ålder, kaffe, te eller cigarettrökning.