Bästa dagliga barnvagn & sulky

För en prisvärd, daglig barnvagn & sulkys rekommenderar fyra av våra experter Baby Jogger City Mini GT barnvagn. “Det är en stor allround barnvagn till ett överkomligt pris och har många funktioner som några av de högre, mycket dyrare barnvagnarna har”, säger LaBracio. En av de största dragningarna av barnvagnen är den sanna enhandsveckan. “Många barnvagnar säger att de är en enhändig vikvagn, men det här är faktiskt enhänt. Det fungerar. Det är enkelt och snabbt och tar inte 20 gånger att räkna ut.”Andra funktioner inkluderar ett justerbart styre, terränghjul, förvaringskorg och en nästan platt lutning, vilken labracio anteckningar är “enorm” om du är på språng och vill att ditt barn ska sova.

Hon noterar att det också är kompatibelt med många barnstolar. “Med tanke på pris och övergripande funktioner, säger jag att det här är förmodligen det bästa. Det är inte $900, men det är inte heller $ 100. Det är välgjord och håller upp riktigt bra, säger hon.

Hon noterar också att staden Mini GT fungerar lika bra i förorterna. “Den har den lätta vikten för en förortsperson, men för en stadsperson har den fortfarande den hållbarhet som du behöver gå på stadens gator dag in och dag ut.”Anna Stanin, ägare och grundare av Sudsy Buggy, håller med om att staden Mini är “bra för stads-och förortsridning”, vilket gör det till hennes “go-to” pick. “Det hanterar vackert på grova New York gator,” tillägger hon. Nanny League Nicole Redmond rekommenderar också staden Mini GT som hennes övergripande favorit barnvagn: “push är lätt och det glider smidigt. Jag kan trycka med ena handen och använda min andra för att antingen hålla ett annat barns hand eller gå hunden. Vecket är trevligt och enkelt också. Storleken är ganska kompakt, vilket möjliggör mer bagageutrymme.”Saxton rekommenderar det också som hennes budgetval.